DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: CHEEGERS
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TCXT
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD300~2000/unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 40-45days
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, D/A, L/C, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200units το μήνα
Όνομα: Διαχωριστής μαγνητών Υλικό: 316L
Δύναμη μαγνητών: 5000 Guass Διάμετρος φλαντζών: 200
Χρόνος παραγωγής: 15days
Υψηλό φως:

Διαχωριστής μαγνητών μύλων ρυζιού αλευριού

,

DN200 διαχωριστής μαγνητών

,

Μαγνητικός διαχωριστής μετάλλων Gaού 5000

Για το χρησιμοποιημένο DN200 αλευριού & ρυζιού διαχωριστή μαγνητών μύλων

Επίδειξη προϊόντων

Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης μηχανημάτων Cheegers Chengdu είναι δεσμευμένη στην περιστροφική βαλβίδα έρευνας και κατασκευής, diverter τη βαλβίδα, τη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών και το διαχωριστή μαγνητών που χρησιμοποιούνται στα μαζικά στερεά που μεταβιβάζουν κατά τη διάρκεια του μισού αιώνα, συσσωρεύοντας την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την παραγωγή. Μέσω της μακροπρόθεσμων επικοινωνίας και της συνεργασίας με τους υπερπόντιους παραγωγούς και τους πελάτες, που συνδυάζεται με την πλούσια εμπειρία αγοράς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, Cheegers προσφέρει τις λύσεις για να λύσει και να συναντήσει τα διάφορα μαζικά στερεά που μεταβιβάζουν τις απαιτήσεις για τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα εμπορικών σημάτων «CHEEGERS» εξάγονται σε πάνω από 30 χώρες και οι περιοχές, όπως τη Γερμανία, την Ιταλία, τον Καναδά, τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ. Cheegers συνεχίζουν το πωλώντας δίκτυο και την καθιέρωση περισσότερες αντιπροσωπείες υπηρεσιών. Με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και την ολοκληρωμένη υπηρεσία μεταπωλήσεων, Cheegers κερδίζει τη συνεπή έγκριση από τους πελάτες.

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 0

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 1

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 2

Εισαγωγή προϊόντων

Ο διαχωριστής μαγνητών σειράς TCX χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή αλευριού, την άλεση ρυζιού, την παραγωγή τροφών, την επεξεργασία τροφίμων, το φαρμακείο, κ.λπ., με τον καθαρισμό λειτουργώντας στα εργαστήρια με τη χρισημοποίηση της διαφοράς φυσικών χαρακτηριστικών για να ξεφορτωθεί τις μαγνητικές ακαθαρσίες και να εκτελέσει το βασικό στόχο καθαρισμού στα εργαστήρια.

Η θεωρία λειτουργίας του διαχωριστή μαγνητών είναι να κατασταθούν οι μαγνητικές ακαθαρσίες μαγνητισμένες από το μόνιμο μαγνήτη και απορροφημένες στον πίνακα πόλων, για να κάνει την πρώτη ύλη να περάσει από τη μαγνητική περιοχή και απαλλαγμένες μέσω της εξόδου.

Όνομα προϊόντων
Διαχωριστής μαγνητών σφαιρών
Υλικό
Ανοξείδωτο Steel304, 316
Δύναμη μαγνητών
5000~12000 Guass
Διάμετρος σωλήνων 100400mm

Κύρια δομή

Ο διαχωριστής μαγνητών σειράς TCX αποτελείται κυρίως από το σώμα βαρελιών (περίπτωση σωμάτων), το μόνιμους μαγνήτη και την πόρτα (συρτάρι).

(1) σώμα βαρελιών (περίπτωση σωμάτων): πρόκειται να υποστηρίξει και να διαμορφώσει το υλικό κανάλι, έχει ενώσει στενά από το ανοξείδωτο, ο λιμένας σίτισης και απαλλαγή του λιμένα είναι σε κάθε πλευρά.

(2) μόνιμος μαγνήτης: έχει περιλάβει από το εξωτερικό βαρέλι, το μαγνητικό μπάλωμα (φραγμός), τον πίνακα πόλων, κ.λπ. Το εξωτερικό βαρέλι είναι ανοξείδωτο, και το μαγνητικό μπάλωμα είναι υψηλής απόδοσης σύνθετο μόνιμο μαγνητικό υλικό.

(3) πόρτα (συρτάρι): πρόκειται να ακινητοποιήσει το μόνιμο μαγνήτη και να ανοιχτεί για τον καθαρισμό των μαγνητικών ακαθαρσιών.

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 3


DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 4

Εφαρμογή Onsite διαχωριστών μαγνητών

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 5

Διαχειριζόμενα υλικά

Με το μικρό μέγεθος, την κομψή εμφάνιση, τη συμπαγή δομή, την κατάλληλη λειτουργία κ.λπ., χρησιμοποιείται ευρέως στο σιτάρι, τα τρόφιμα, την τροφή, το λίπος, τις χημικές ουσίες, τις βιομηχανίες κ.λπ. ηλεκτρικής δύναμης, λιμένων και αποβαθρών, αποθήκευσης και μεταφορών.

Για τα διαφορετικά μεγέθη, μορφές που χειρίζονται το υλικό με το διαφορετικό charateristics, έχουμε τα επαγγελματικές σχέδια και τις λύσεις για να τις εξετάσουμε στο σύστημα πνευματικής μεταβίβασης.

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 6

Συσκευασία & παράδοση

Εκτός από τις τυποποιημένες περιστροφικές βαλβίδες έχουμε στο απόθεμα, η ανάγκη περιστροφικών βαλβίδων μας γενικά 40-45 ημέρες που τελειώνουν.

Θα χρησιμοποιήσουμε την περίπτωση κοντραπλακέ για να συσκευάσουμε, το οποίο μπορεί να αποφύγει τον υποκαπνισμό.

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 7

Η περιστροφική βαλβίδα μας, diverter η βαλβίδα και ο διαχωριστής μαγνητών εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες, κέρδισαν ιδιαίτερα την αναγνώριση από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων ενός έτους και τη σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη για τη μακροπρόθεσμη λειτουργία του πελάτη.

DN200 διαχωριστής μαγνητών για τους μύλους ρυζιού αλευριού 5000 Gauss 8

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613378114072

WhatsApp : +8613378114072