Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: CHEEGERS
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TCXD
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD300~2000/unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 40-45days
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, D/A, L/C, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200units το μήνα
Όνομα: Διαχωριστής μαγνητών τύπων συρταριών Υλικό: SS304L
Δύναμη μαγνητών: 12000 Guass Διάμετρος φλαντζών: 150
Υψηλό φως:

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών

,

μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων Gaού 12000

,

περιστροφικός μαγνητικός διαχωριστής 150mm

Επιλέξτε το διαχωριστή μαγνητών τύπων συρταριών ακαθαρσιών μετάλλων

Εισαγωγή παραγωγής

Ο διαχωριστής μαγνητών σωλήνων τύπων συρταριών υιοθετεί το εσωτερικό φραγμών μαγνητών NdFeb δεδομένου ότι η μαγνητική πηγή, με τον ειδικό συνδυασμό, η ένταση μαγνητικών πεδίων μπορεί να φθάσει σε 8000 Gaus. Ο σωλήνας κανονίζει ως τύπος πλέγματος ή συμπεπλεγμένος συσσωρευμένος τύπος πλέγματος να διαμορφώσει το έξοχο ισχυρό, ομοιόμορφο και σταθερό μαγνητικό πεδίο. Με την ειδική τη δομή τύπων συρταριών, κατά καθαρισμό των μαγνητικών ακαθαρσιών, ο μαγνητικός φραγμός μπορεί να ληφθεί έξω για τον καθαρισμό, ο οποίος βελτιώνει την αποδοτικότητα να ξεφορτωθεί τις μαγνητικές ακαθαρσίες και χαμηλώνει το εργατικό δυναμικό.

Ο διαχωριστής μαγνητών σειράς TCX χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή αλευριού, την άλεση ρυζιού, την παραγωγή τροφών, την επεξεργασία τροφίμων, το φαρμακείο, κ.λπ., με τον καθαρισμό λειτουργώντας στα εργαστήρια με τη χρισημοποίηση της διαφοράς φυσικών χαρακτηριστικών για να ξεφορτωθεί τις μαγνητικές ακαθαρσίες και να εκτελέσει το βασικό στόχο καθαρισμού στα εργαστήρια.

Η θεωρία λειτουργίας του διαχωριστή μαγνητών είναι να κατασταθούν οι μαγνητικές ακαθαρσίες μαγνητισμένες από το μόνιμο μαγνήτη και απορροφημένες στον πίνακα πόλων, για να κάνει την πρώτη ύλη να περάσει από τη μαγνητική περιοχή και απαλλαγμένες μέσω της εξόδου.

Όνομα προϊόντων
Διαχωριστής μαγνητών τύπων συρταριών
Υλικό
Ανοξείδωτο Steel304, 316
Δύναμη μαγνητών
5000~12000 Guass
Διάμετρος σωλήνων 100400mm

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 0


Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 1

Εφαρμογή Onsite διαχωριστών μαγνητών

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 2

Επίδειξη παραγωγής

Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης μηχανημάτων Cheegers Chengdu είναι δεσμευμένη στην περιστροφική βαλβίδα έρευνας και κατασκευής, diverter τη βαλβίδα, τη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών και το διαχωριστή μαγνητών που χρησιμοποιούνται στα μαζικά στερεά που μεταβιβάζουν κατά τη διάρκεια του μισού αιώνα, συσσωρεύοντας την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την παραγωγή. Μέσω της μακροπρόθεσμων επικοινωνίας και της συνεργασίας με τους υπερπόντιους παραγωγούς και τους πελάτες, που συνδυάζεται με την πλούσια εμπειρία αγοράς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, Cheegers προσφέρει τις λύσεις για να λύσει και να συναντήσει τα διάφορα μαζικά στερεά που μεταβιβάζουν τις απαιτήσεις για τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα εμπορικών σημάτων «CHEEGERS» εξάγονται σε πάνω από 30 χώρες και οι περιοχές, όπως τη Γερμανία, την Ιταλία, τον Καναδά, τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ. Cheegers συνεχίζουν το πωλώντας δίκτυο και την καθιέρωση περισσότερες αντιπροσωπείες υπηρεσιών. Με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και την ολοκληρωμένη υπηρεσία μεταπωλήσεων, Cheegers κερδίζει τη συνεπή έγκριση από τους πελάτες.

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 3

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 4

Διαχειριζόμενα υλικά

Με το μικρό μέγεθος, την κομψή εμφάνιση, τη συμπαγή δομή, την κατάλληλη λειτουργία κ.λπ., χρησιμοποιείται ευρέως στο σιτάρι, τα τρόφιμα, την τροφή, το λίπος, τις χημικές ουσίες, τις βιομηχανίες κ.λπ. ηλεκτρικής δύναμης, λιμένων και αποβαθρών, αποθήκευσης και μεταφορών.

Για τα διαφορετικά μεγέθη, μορφές που χειρίζονται το υλικό με το διαφορετικό charateristics, έχουμε τα επαγγελματικές σχέδια και τις λύσεις για να τις εξετάσουμε στο σύστημα πνευματικής μεταβίβασης.

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 5

Διαδικασία επεξεργασίας

Για κάθε βήμα παραγωγής οι εργαζόμενοί μας είναι προσεκτικά τελειωμένοι. QC το τμήμα ακολουθεί αυστηρά τα ποιοτικά πρότυπα από την επιθεώρηση 100% για όλα τα προϊόντα. Το Cheegers δεν σταματά ποτέ, και τα νέα σχέδια στις περιστροφικές βαλβίδες. Κάθε χρόνο, θα προωθήσουμε τα νέα σχέδια που ταιριάζουν τους διαφορετικούς όρους εφαρμογής.

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 6

Συσκευασία & παράδοση

Εκτός από τις τυποποιημένες περιστροφικές βαλβίδες έχουμε στο απόθεμα, η ανάγκη περιστροφικών βαλβίδων μας γενικά 40-45 ημέρες που τελειώνουν.

Θα χρησιμοποιήσουμε την περίπτωση κοντραπλακέ για να συσκευάσουμε, το οποίο μπορεί να αποφύγει τον υποκαπνισμό.

Μαγνητικός διαχωριστής τυμπάνων τύπων συρταριών 12000 Gauss 150mm φλάντζα 7

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613378114072

WhatsApp : +8613378114072