Μας ελάτε σε επαφή με
Alina Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 133 7811 4072

WhatsApp : +8613378114072

Πώς να επιλέξει μια καλύτερη κατάλληλη περιστροφική βαλβίδα απαλλαγής;

April 6, 2022

Πώς να επιλέξει μια καλύτερη κατάλληλη περιστροφική βαλβίδα απαλλαγής;

 

Η περιστροφική βαλβίδα απαλλαγής είναι μια συμπαγής μηχανική συσκευή για συνεχώς τις μαζικές σκόνες ή τους κόκκους κάτω από τη ροή βαρύτητας. Εξ ορισμού είναι το απλούστερο των μηχανών που έχουν μόνο ένα κινούμενο μέρος (που αγνοεί την κίνηση) ένας στροφέας πολυ-vane που περιστρέφεται σε στενή επαφή στην κατοικία και όπου η κατοικία έχει έναν κολπίσκο στην κορυφή, και μια έξοδο στο κατώτατο σημείο.

 

Παρά την απλότητά του προσφέρει διάφορες λειτουργικές χρήσεις:

* Ποσοστό ροής προϊόντων ελέγχου στο απαραίτητο ποσοστό (σταθερό ή μεταβλητό)

* Διατηρήστε ένα διαφορικό πίεσης αερίου μεταξύ του κολπίσκου & της εξόδου (αεροφράκτης)

* Νόμος ως εμπόδιο έκρηξης

* Νόμος ως εμπόδιο φλογών

* Νόμος ως μονωτή/εμπόδιο διαδικασίας

 

Όπως και να ικανοποιήσει οποιος δήποτε ή οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών των αναγκών, η βαλβίδα πρέπει επίσης να υπερνικήσει οποιαδήποτε δυσμενή χαρακτηριστικά του χειρισμού του προϊόντος. Για να περιπλέξουν τα θέματα τα περαιτέρω χαρακτηριστικά προϊόντων μπορούν να αλλάξουν από οι όροι καθήκοντος που είναι όχι πάντα σταθεροί.

Παρά τα ανωτέρω κάποιο 60%+ των εφαρμογών μπορεί να ικανοποιήσει εύκολα από τα τυποποιημένα συστατικά και, εάν είναι απαραίτητο, το συνυπολογισμό των κοινών πρόσθετων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Το υπόλοιπο τείνει να απαιτήσει τον ειδικό που εισάγεται προκειμένου να εξασφαλιστεί ικανοποιητική ζωή απόδοσης και υπηρεσιών.