Μας ελάτε σε επαφή με
Alina Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 133 7811 4072

WhatsApp : +8613378114072

Chengdu Cheegers Machinery Company Limited

Το Chengdu Cheegers Machinery Company που περιορίζεται είναι δεσμευμένο να προσφέρει τους πελάτες υψηλούς - ποιότητα περιστροφικές βαλβίδες, diverter βαλβίδες και διαχωριστές μαγνητών.

  • Chengdu Cheegers Machinery Company Limited
  • Chengdu Cheegers Machinery Company Limited
  • Chengdu Cheegers Machinery Company Limited
  • Chengdu Cheegers Machinery Company Limited
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Πωλητής
Μάρκες CHEEGERS Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 10 Million-50 Million Ιδρύθηκε Έτος 2004
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης μηχανημάτων Cheegers Chengdu είναι δεσμευμένη στην περιστροφική βαλβίδα έρευνας και κατασκευής, diverter τη βαλβίδα, τη βαλβίδα πυλών φωτογραφικών διαφανειών και το διαχωριστή μαγνητών που χρησιμοποιούνται στα μαζικά στερεά που μεταβιβάζουν κατά τη διάρκεια του μισού αιώνα, συσσωρεύοντας την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την παραγωγή. Μέσω της μακροπρόθεσμων επικοινωνίας και της συνεργασίας με τους υπερπόντιους παραγωγούς και τους πελάτες, που συνδυάζεται με την πλούσια εμπειρία αγοράς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, Cheegers προσφέρει τις λύσεις για να λύσει και να συναντήσει τα διάφορα μαζικά στερεά που μεταβιβάζουν τις απαιτήσεις για τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα εμπορικών σημάτων «CHEEGERS» εξάγονται σε πάνω από 30 χώρες και οι περιοχές, όπως τη Γερμανία, την Ιταλία, τον Καναδά, τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ. Cheegers συνεχίζουν το πωλώντας δίκτυο και την καθιέρωση περισσότερες αντιπροσωπείες υπηρεσιών. Με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και την ολοκληρωμένη υπηρεσία μεταπωλήσεων, Cheegers κερδίζει τη συνεπή έγκριση από τους πελάτες.

Ιστορία

CHEEGERS η Co. κατασκευής μηχανημάτων, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής του αεροφράκτη, της περιστροφικής βαλβίδας, και του περιστροφικού μαγνητικού διαχωριστή τροφοδοτών. CHEEGERS επανοικοδομείται το 2003 από την επανάσταση του κυβερνητικού εργοστασίου CHIQI της Κίνας που έχτισε το 1958, ήμαστε στον αεροφράκτη για 55 έτη και είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή όλων των ειδών περιστροφικής βαλβίδας αεροφρακτών.

Υπηρεσία

1. Προσφέρουμε την επαγγελματική πρότυπη διαδικασία επιλογής, επιλέγουμε τη σωστή βαλβίδα για σας.

2. Προσφέρουμε τις αξιόπιστες λύσεις για τα προβλήματα εφαρμογής των πελατών.

3. Έχουμε την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου.

4. Εγγυώμαστε την υπηρεσία μεταπωλήσεων ενός έτους και τη σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη.

Η ομάδα μας
Το ξένο τμήμα Cheegers αποτελείται από 7 ανθρώπους. Είμαστε όπως μια οικογένεια.
 
Η αποστολή της ομάδας μας είναι «ακεραιότητα είναι ψυχή Η ποιότητα είναι ζωή Το Inovation είναι αίμα Η αρμονία είναι δύναμη.»

 Κίνα Chengdu Cheegers Machinery Company Limited Εταιρικό Προφίλ 0