Μας ελάτε σε επαφή με
Alina Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 133 7811 4072

WhatsApp : +8613378114072

HT600 περιστροφική βαλβίδα συλλεκτών σκόνης

October 18, 2021

Για την περιστροφική βαλβίδα συλλεκτών σκόνης συλλογής σκόνης τσιμεντοβιομηχανίας HT600

 

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Για να χρησιμοποιηθεί διά την αρνητική πίεση που μεταβιβάζει τον κυκλώνα, η περιστροφική βαλβίδα συλλεκτών σκόνης υιοθετεί το αποσυνδεμένο χυτήριο, του οποίου όλα τα συστατικά έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία ακριβώς πρίν συγκεντρώνουν. Έχει την έξοχη διαμόρφωση και το αντιφρακτικό σχέδιο, οι οποίες μπορούν να λύσουν κολλημένο το υλικό πρόβλημα χωρίς αποσυναρμολόγηση. Η τρύπα στο τέλος του ρουλεμάν είναι για να παρατηρήσει την αποδοτικότητα σφράγισης ανά πάσα στιγμή, και το παράθυρο παρατήρησης στην κορυφή είναι για την παράταση της διαδικασίας. Αυτός ο τύπος βαλβίδας προσφέρει τη λύση σύνδεσης σειράς, χρησιμοποιώντας την ενιαία δύναμη να οδηγηθούν οι πολυ-βαλβίδες. Τελικά, μπορεί να σώσει την ενέργεια και να μειώσει το κόστος αγοράς.

 

Όνομα προϊόντων
Περιστροφική βαλβίδα συλλεκτών σκόνης
Υλικό
χυτοσίδηρος, χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο
Χρώμα
Προαιρετικός
Ρουλεμάν
SKF
Λεπίδα
8 λεπίδες
Clerance
0.08mm0.12mm
Τύπος κίνησης
Κίνηση αλυσίδων ή άμεση σύζευξη
Μηχανή
ΡΑΨΤΕ, Siemens, Guomao, Evergear, κ.λπ.

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

Ιδιαίτερα οικονομικός

Ευρεία σειρά της εφαρμογής

Μικρή κατανάλωση ενέργειας

Άριστη υγιεινή

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ

Με το μικρό μέγεθος, την κομψή εμφάνιση, τη συμπαγή δομή, την κατάλληλη λειτουργία κ.λπ., χρησιμοποιείται ευρέως στο σιτάρι, τα τρόφιμα, την τροφή, το λίπος, τις χημικές ουσίες, τις βιομηχανίες κ.λπ. ηλεκτρικής δύναμης, λιμένων και αποβαθρών, αποθήκευσης και μεταφορών.

Για τα διαφορετικά μεγέθη, μορφές που χειρίζονται το υλικό με το διαφορετικό charateristics, έχουμε τα επαγγελματικές σχέδια και τις λύσεις για να τις εξετάσουμε στο σύστημα πνευματικής μεταβίβασης.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για κάθε βήμα παραγωγής οι εργαζόμενοί μας είναι προσεκτικά τελειωμένοι. QC το τμήμα ακολουθεί αυστηρά τα ποιοτικά πρότυπα από την επιθεώρηση 100% για όλα τα προϊόντα. Το Cheegers δεν σταματά ποτέ, και τα νέα σχέδια στις περιστροφικές βαλβίδες. Κάθε χρόνο, θα προωθήσουμε τα νέα σχέδια που ταιριάζουν τους διαφορετικούς όρους εφαρμογής.